top of page

Totale
make-over

Jouw bedrijf heeft een bepaalde gedachtegang en uitstraling. Dit wil je doorvoeren in het interieur zodat jouw klant het juiste gevoel krijgt als hij of zij binnenloopt. Om een fijne omgeving voor je werknemers of jouw klanten te creëren, moeten we hen voorop stellen. Dus het interieur moet niet alleen op een lijn zitten met het bedrijf maar ook met de wensen en behoeften van de werknemers en de klanten. Lourisa Pels Interior Design kan je daar goed bij helpen. Ik ga er voor zorgen het interieur van voor tot achter klopt. Of het nu een horecagelegenheid, een gezondheidsinstelling of een kantoorpand, samen komen we tot het perfecte design dat helemaal aansluit met jouw bedrijf.

TOTALE MAKE-OVER

Is jouw interieur toe aan een grote metamorfose? Als interieurontwerper kan ik je daar goed bij helpen. Ik vertel je graag meer over mijn pakket Totale make-over:

1. Kennismakingsgesprek

De eerste stap is het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen, we kunnen bespreken wat de wensen en behoeften zijn en of wat ik voor je zou kunnen betekenen. Het is handig om je een beetje voor te bereiden, door de bouwtekeningen op te zoeken en te weten welke ruimtes je wilt gaan aanpakken. Ook is het belangrijk om van te voren na te denken over het budget. Zo weet ik hoe ik te werk kan gaan, zodat mijn beloftes overeenkomen met jouw verwachtingen. Na het kennismakingsgesprek zal ik een Programma van Eisen schrijven met alle aandachtspunten en een offerte, zodat er geen verrassingen komen aan het einde van de rit.

2. Moodboard

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom maak ik altijd gebruik van een moodboard om de sfeer van het bedrijf duidelijk te kunnen weergeven. Het moodboard helpt ons om de juiste keuzes te maken in de toekomst. Dit is de basis om verder te gaan met de volgende stappen. Ik zal een moodboard maken op basis van de kennis die ik heb opgedaan tijdens het kennismakingsgesprek en de analyse de ik zal maken over het bedrijf. Tijdens de tussentijdse presentatie gaan we het moodboard bespreken.

3. Plattegrond tekening 2D

De 2D plattegrond geeft een goed inzicht voor de indeling van de ruimte. Wat past wel en wat past niet. Ik zal de beste plattegrond met je delen tijdens de tussentijdse presentatie. Aanpassingen kunnen naderhand gemaakt worden, dit bespreken we tijdens de tussentijdse presentatie.

4. Kleurplan

Met kleur breng je een interieur past echt tot leven! In het kleurplan is te zien welke kleuren gebruikt zullen worden om wat leven in de brouwerij te brengen. Ik zal de kleuren aanduiden op de plattegrond, zodat het duidelijk is voor de realisatie.

5. Tussentijdse presentatie

Benieuwd naar de vooruitgang? Tijdens de tussentijdse presentatie zullen de bovenstaande punten besproken worden. Hiervoor kom ik graag naar je toe, dan kunnen we het gelijk in de ruimte bespreken en ik het makkelijker om het voor je te zien. Ik zal het moodboard, de 2D Plattegrond en het kleurplan met je bespreken met ruimte voor aanpassingen. Naderhand zal alle feedback verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand.

6. Verlichtingsplan

Let there be light! Goede verlichting is essentieel om de juiste sfeer te creëren. In het verlichtingsplan is op de plattegrond te zien waar lichtbronnen gewenst zijn. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Ik zal suggesties geven welk soort armaturen bij de lichtbron gekocht kan worden. De informatie van de suggesties zal ik in een duidelijk overzicht verwerken. Je moet het zien als een soort shoppinglist voor al je verlichting.

7. Meubelplan

Een interieur is niet compleet zonder passend meubilair. Het meubelplan is een overzicht van alle meubels die in de ruimte komen, dit kan een mix zijn van bestaande meubels en nieuwe of alleen nieuwe meubels. Alle informatie over de aan te schaffen meubels zal ik in het overzicht verwerken. Het overzicht is handig om in een blik te zien of alle meubels bij elkaar passen. Je moet het zien als een shoppinglist voor al je meubels.

8. Materiaalplan

Materiaal speelt een belangrijke rol in elk interieur. Het draait allemaal om de juiste combinatie van texturen om de sfeer te creëren die perfect bij jou past. Bij een grote ruimte is de akoestiek heel belangrijk. Alle materialen die gebruikt worden in de ruimte zullen in het materiaalplan staan met de benodigde informatie. Ook zal ik de stalen van elk materiaal meenemen tijdens de tweede tussentijdse presentatie. Het is belangrijk de stalen in het echt te zien en te voelen, zo is het goed te zien of alle materialen bij elkaar passen en of ze samen de juiste sfeer creëren.

9. Tweede tussentijdse presentatie

In een tweede tussentijdse presentatie zal ik alle bovenstaande punten met je bespreken, zodat jij op de hoogte bent van de vooruitgang. We kunnen hiervoor weer fysiek afspreken op bestemming als mogelijk, zodat de materiaal stalen in ruimte kunt zien. Als er veranderingen plaatsgevonden hebben in het moodboard, de plattegrond en het kleurplan zal ik deze met je bespreken. Verder gaan we het verlichtingsplan, het meubelplan en de materialen bespreken. Ook hier is er ruimte voor input, naderhand zal alle feedback verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand.

10. Accessoires plan

It's all in the details. In het accessoires plan zijn alle kleine items die de ruimte gaan afstijlen in een shoppinglist samen. Alle info die nodig is zal hierbij aanwezig zijn. 

11. Totale interieurontwerp in 3D

In de 3D tekeningen zie je hoe alle plannen eruit komen te zien. Alles komt hierbij samen, de indeling, de kleuren, de materialen, de verlichting, de meubels en de accessoires. Als je het lastig vindt om alle keuzes voor je te zien, is het super handig om 3D tekeningen te hebben. Zo krijg je echt een goed beeld van je toekomstige ruimte.

12. Eindpresentatie

Het is dan eindelijk zover: het resultaat! Tijdens de presentatie zal je het resultaat zien van de bovenstaande punten. Ik zal het moodboard, de 2D Plattegrond, het kleurplan, het verlichtingsplan, het meubelplan en de materialen opnieuw met je bespreken zodat de mogelijke aanpassingen duidelijk zijn. Verder gaan we het accessoires plan en de 3D tekeningen bespreken. Natuurlijk is ook hier weer ruimte voor aanpassingen, naderhand zal ik alle feedback eenmalig verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand. Binnenkort heb jij je persoonlijke en uniek interieurontwerp in de mail. Hoe leuk is dat?

Vanaf
€2000,-

Zakelijke Inrichting

*De pakketten gelden voor 1 project. Daarnaast zal er geen BTW gerekend worden omdat Lourisa Pels Interior Design onder de Kleine Ondernemers Regeling valt. Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Gorinchem zijn gratis, daarna wordt er €0,60 per km reistijd vergoeding berekend (dit bevat reiskosten en reistijd). Ook eventuele parkeerkosten zullen in rekening gebracht worden.

Ja, je bent er over uit!

Jij staat te popelen om het interieur van je bedrijf een make-over te geven. Je wilt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen. Zodat wij samen om de tafel kunnen om jouw wensen en behoeftes in kaart te brengen. 

IK ZAL ME NOG EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Lourisa Pels! Als interieurontwerpster help ik particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Ik heb de diploma's Interieuradviseur en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle op zak. Waarbij ik naast mijn tweede studie mijn eigenbedrijf ben begonnen. Nu werk ik full time voor mezelf en mag ik prachtige projecten ontwerpen en realiseren.

Een van mijn beste kenmerken zijn dat ik goud eerlijk ben en heel direct waardoor wij samen tot het beste resultaat komen om jouw droomhuis te verwezenlijken.

43.jpg
Andere Pakketten
Quick Fix

Kan jouw bedrijf een snelle opknapper gebruiken? Een ander kleur op de muur of andere meubels. Dan is dit pakket voor jou.

Totale make - over

Is jouw bedrijf toe aan een totale make-over? Denk je aan een verbouwing of speciale maatwerk? Dan is dit pakket het beste.

Realisatie

Wil je naast een plan ook hulp met de realisatie van het plan?

Dat kan! Ik kan je helpen met het organiseren van de renovatie.

Lourisa heeft onze showroom een nieuw leven ingeblazen. Het was hoognodig tijd dat de oude stellingen, waar honderden schoenen worden getoond, vervangen werden. Lourisa heeft hiervoor op maat gemaakte stellingen, unieke trapeze en showcase tafels ontworpen om onze schoenen zo mooi mogelijk te kunnen presenteren aan onze klanten. We hadden deze ontwerpen zelf nooit kunnen bedenken. Lourisa is erg creatief en had veel goede ideeën. Het was een fijne samenwerking en zijn heel blij met het eindresultaat. 

Graag wilde we zelf de realisatie op ons nemen, omdat we veel contacten hebben die ons konden helpen. De realisatie duurde echter veel langer dan wij gepland hadden. Achteraf hadden wij tot graag gewild dat Lourisa de realisatie van de showroom op zich had genomen, zodat wij niet met deze stress zaten en ons konden focussen op ons eigen werk.

REFERENTIE

Jac van der Velden
pro-contact-shoes-b.v..png
bottom of page