top of page

Realisatie

Okee, nu heb je een prachtig plan.. maar je hebt zelf geen tijd om het uit te werken, de inkopen te doen en de juiste mensen te vinden.

 

Geen probleem, ik Lourisa Pels Interior Design, kan je daarbij helpen. 

Ik zorg ervoor dat de realisatie van jouw project soepel verloopt.

REALISATIE

Mijn interieuradvies omtoveren tot de werkelijkheid? Als interieurontwerper ben ik van veel markten thuis en kan ik je daar goed bij helpen. Ik vertel je graag meer over mijn pakket Realisatie:

1. Kennismakingsgesprek

De eerste stap is het kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek kunnen we kijken of er een ‘klik’ tussen ons is, wat je wensen en behoeften zijn en of pakket 1 geschikt voor je is. Het is handig om je een beetje voor te bereiden, door de bouwtekeningen op te zoeken en te weten wat je wilt gaan aanpakken. Ook is het belangrijk om van te voren een budget in je hoofd te hebben, zodat je niet on the spot een getal hoeft te zeggen. Zo weet ik hoe ik te werk kan gaan, kleine aanpassingen om de ruimte idealer te maken of bijvoorbeeld een verbouwing. Na het kennismakingsgesprek zal ik een Programma van Eisen schrijven met alle aandachtspunten, zodat er geen verrassingen komen aan het einde van de rit.

2. Moodboard

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom maak ik gebruik van een moodboard om jouw smaak duidelijk goed te weergeven. Het moodboard helpt ons om de juiste sfeer te creëren. Dit is de basis om verder te gaan met de volgende stappen. Ik zal een moodboard maken op basis van de kennis die ik heb opgedaan tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens de presentatie gaan we het moodboard bespreken.

3. Plattegrond 2D

De 2D plattegrond geeft een goed inzicht voor de indeling van de ruimte. Ik zal de beste plattegrond met je delen tijdens de presentatie. Aanpassingen kunnen altijd later nog gemaakt worden, dit bespreken we tijdens de presentatie.

4. Kleurplan

Met kleur breng je een interieur past echt tot leven! In het kleurplan is te zien welke kleuren gebruikt zullen worden om wat leven in de brouwerij te brengen. Ik zal de kleuren aangeven op de plattegrond, zodat het duidelijk is voor de realisatie.

5. Presentatie

Het is dan eindelijk zover: het resultaat! Tijdens de presentatie zal je het resultaat zien van de bovenstaande punten. Dit kan weer bij je thuis, maar het is altijd een optie om de presentatie online te houden. Ik zal het moodboard, de 2D Plattegrond en het kleurplan met je bespreken met ruimte voor aanpassingen. Naderhand zal ik alle feedback verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand. Binnenkort heb jij je persoonlijke en uniek interieurontwerp in de mail. Hoe leuk is dat?

Realisatie

Vanaf
€2000,-

*De pakketten gelden voor 1 project. Daarnaast zal er geen BTW gerekend worden omdat Lourisa Pels Interior Design onder de Kleine Ondernemers Regeling valt. Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Gorinchem zijn gratis, daarna wordt er €0,60 per km reistijd vergoeding berekend (dit bevat reiskosten en reistijd). Ook eventuele parkeerkosten zullen in rekening gebracht worden.

Ja, je bent er over uit!

Jij staat te popelen om je interieur een make-over te geven. Je wilt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen. Zodat wij samen  om de tafel kunnen om jouw wensen en behoeftes in kaart te brengen. 

IK ZAL ME NOG EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Lourisa Pels! Als interieurontwerpster help ik particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Ik heb de diploma's Interieuradviseur en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle op zak. Waarbij ik naast mijn tweede studie mijn eigenbedrijf ben begonnen. Nu werk ik full time voor mezelf en mag ik prachtige projecten ontwerpen en realiseren.

Een van mijn beste kenmerken zijn dat ik goud eerlijk ben en heel direct waardoor wij samen tot het beste resultaat komen om jouw droomhuis te verwezenlijken.

43.jpg
Andere Pakketten
Quick Fix

Kan jouw bedrijf een snelle opknapper gebruiken? Een ander kleur op de muur of andere meubels. Dan is dit pakket voor jou.

Totale make - over

Is jouw bedrijf toe aan een totale make-over? Denk je aan een verbouwing of speciale maatwerk? Dan is dit pakket het beste.

Realisatie

Wil je naast een plan ook hulp met de realisatie van het plan?

Dat kan! Ik kan je helpen met het organiseren van de renovatie.

REFERENTIE

Dr. Steven Kloster

I needed a woman’s touch to make my offices more welcoming and less medical. Lourisa has done such a great job making the office warme and gezellig!

Of course she was young and fresh out of school. She was very prepared and had many design options to choose. My fears were quickly resolved.

Now I have 2 beautiful offices that patients constantly compliment. Great work. Highly recommended!

efc91894-52a7-4e48-96ce-d4676b396d9b_edited.jpg
bottom of page