top of page

Je wilt graag het interieur van jouw bedrijf aanpakken, maar weer niet waar te beginnen. Je wilt een plan, dat relatief snel uitgevoerd kan worden. 

Er is geen verbouwing nodig, maar een moet een andere sfeer neergezet worden. Door bijvoorbeeld een andere kleur op de muur, nieuwe meubels en een goed verlichtingsplan. De ruimte moet een logische indeling krijgen, waarbij gekeken wordt naar de wensen en behoeften van de werknemers en de klanten.

QUICK FIX

Is het interieur van jouw bedrijf toe aan een update? Als interieurontwerper kan ik je daar goed bij helpen. Ik vertel je graag meer over mijn zakelijk pakket Quick Fix:

1. Kennismakingsgesprek

De eerste stap is het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen, we kunnen bespreken wat de wensen en behoeften zijn en of wat ik voor je zou kunnen betekenen. Het is handig om je een beetje voor te bereiden, door de bouwtekeningen op te zoeken en te weten welke ruimtes je wilt gaan aanpakken. Ook is het belangrijk om van te voren na te denken over het budget. Zo weet ik hoe ik te werk kan gaan, zodat mijn beloftes overeenkomen met jouw verwachtingen. Na het kennismakingsgesprek zal ik een Programma van Eisen schrijven met alle aandachtspunten en een offerte, zodat er geen verrassingen komen aan het einde van de rit.

2. Moodboard

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom maak ik altijd gebruik van een moodboard om de sfeer van het bedrijf duidelijk te kunnen weergeven. Het moodboard helpt ons om de juiste keuzes te maken in de toekomst. Dit is de basis om verder te gaan met de volgende stappen. Ik zal een moodboard maken op basis van de kennis die ik heb opgedaan tijdens het kennismakingsgesprek en de analyse de ik zal maken over het bedrijf. Tijdens de tussentijdse presentatie gaan we het moodboard bespreken.

3. Plattegrond 2D

De 2D plattegrond geeft een goed inzicht voor de indeling van de ruimte. Wat past wel en wat past niet. Ik zal de beste plattegrond met je delen tijdens de tussentijdse presentatie. Aanpassingen kunnen naderhand gemaakt worden, dit bespreken we tijdens de tussentijdse presentatie.

4. Tussentijdse presentatie

Benieuwd naar de vooruitgang? Tijdens de tussentijdse presentatie zullen de bovenstaande punten besproken worden. Hiervoor kom ik graag naar je toe, dan kunnen we het gelijk in de ruimte bespreken en ik het makkelijker om het voor je te zien. Ik zal het moodboard en de 2D Plattegrond met je bespreken met ruimte voor aanpassingen. Naderhand zal alle feedback verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand.

5. Kleurplan

Met kleur breng je een interieur past echt tot leven! In het kleurplan is te zien welke kleuren gebruikt zullen worden om wat leven in de brouwerij te brengen. Ik zal de kleuren aangeven op de plattegrond, zodat het duidelijk is voor de realisatie.

6. Meubelplan

Een interieur is niet compleet zonder passend meubilair. Het meubelplan is een overzicht van alle meubels die in de ruimte komen, dit kan een mix zijn van bestaande meubels en nieuwe of alleen nieuwe meubels. Alle informatie over de aan te schaffen meubels zal ik in het overzicht verwerken. Het overzicht is handig om in een blik te zien of alle meubels bij elkaar passen. Je moet het zien als een shoppinglist voor al je meubels.

7. Een hoekje in 3D

Een hoekje in 3D, daar zie je hoe een gedeelte van het plan eruit komen te zien. Zo krijg je een realistisch beeld van de ruimte met de gewenste indeling, kleuren en meubels. Als je het lastig vindt om alle keuzes voor je te zien, is het super handig om een 3D tekening te hebben. Zo krijg je echt een goed beeld van je toekomstige ruimte.

8. Eindpresentatie

Het is dan eindelijk zover: het resultaat! Tijdens de presentatie zal je het resultaat zien van de bovenstaande punten. Ik zal het moodboard en de 2D Plattegrond tekening opnieuw met je bespreken zodat de mogelijke aanpassingen duidelijk zijn. Verder gaan we het kleurplan, het meubelplan en de 3D tekening bespreken. Natuurlijk is ook hier weer ruimte voor aanpassingen, naderhand zal ik alle feedback eenmalig verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand. Binnenkort heb jij je persoonlijke en uniek interieurontwerp in de mail. Hoe leuk is dat?

Vanaf
€850,-

Quick Fix

*De pakketten gelden voor 1 project. Daarnaast zal er geen BTW gerekend worden omdat Lourisa Pels Interior Design onder de Kleine Ondernemers Regeling valt. Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Gorinchem zijn gratis, daarna wordt er €0,60 per km reistijd vergoeding berekend (dit bevat reiskosten en reistijd). Ook eventuele parkeerkosten zullen in rekening gebracht worden.

Ja, je bent er over uit!

Jij staat te popelen om je interieur een make-over te geven. Je wilt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen. Zodat wij samen  om de tafel kunnen om jouw wensen en behoeftes in kaart te brengen. 

IK ZAL ME NOG EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Lourisa Pels! Als interieurontwerpster help ik particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Ik heb de diploma's Interieuradviseur en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle op zak. Waarbij ik naast mijn tweede studie mijn eigenbedrijf ben begonnen. Nu werk ik full time voor mezelf en mag ik prachtige projecten ontwerpen en realiseren.

Een van mijn beste kenmerken zijn dat ik goud eerlijk ben en heel direct waardoor wij samen tot het beste resultaat komen om jouw droomhuis te verwezenlijken.

43.jpg
Andere Pakketten
Quick Fix

Kan jouw bedrijf een snelle opknapper gebruiken? Een ander kleur op de muur of andere meubels. Dan is dit pakket voor jou.

Totale make - over

Is jouw bedrijf toe aan een totale make-over? Denk je aan een verbouwing of speciale maatwerk? Dan is dit pakket het beste.

Realisatie

Wil je naast een plan ook hulp met de realisatie van het plan?

Dat kan! Ik kan je helpen met het organiseren van de renovatie.

REFERENTIE

Dr. Steven Kloster

I needed a woman’s touch to make my offices more welcoming and less medical. Lourisa has done such a great job making the office warme and gezellig!

Of course she was young and fresh out of school. She was very prepared and had many design options to choose. My fears were quickly resolved.

Now I have 2 beautiful offices that patients constantly compliment. Great work. Highly recommended!

efc91894-52a7-4e48-96ce-d4676b396d9b_edited.jpg
bottom of page