IK BEN LOURISA PELS

Lourisa-Pels-Interior-Design-8_edited.jpg

Hi ik ben Lourisa, jouw interieurontwerpster. Ik help particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Reizen heeft mijn hart gestolen. Uit elke reis haal ik inspiratie voor mijn werk. Dit kunnen kleuren, materialen, vormen of producten zijn. Zo heeft ieder product zijn eigen verhaal en zijn eigen reis afgelegd. Ik ben daarom ook gek op tweedehands vondsten, een nieuwe leven kunnen geven aan een item dat anders weggegooid wordt.

INTERIEURONTWERPSTER

10 FEITJES OVER MIJ

  • Ik heb een koekjes verslaving, een dag geen koekje is een dag niet geleefd.

  • Mijn familie is heel belangrijk voor me, ik zie bijna elke week wel een familielid.

  • Ik ben super direct en eerlijk, als je met mij wilt werken moet je tegen the hard truth kunnen. Dit mag je dan ook zeker naar mij zijn, vind ik alleen maar fijn.

  • Als ik een keuze moet maken, wil ik graag altijd eerst al mijn opties weten. Dit is alleen niet zo fijn als er 100 kleuren wit zijn. 

  • Ik eet best wel vaak vegetarisch, terwijl ik dit niet ben. Groenteburgers zijn echt gewoon super lekker.

  • Ik heb geen favoriete kleur, maar ik heb wel een minst favoriete kleur: paars.

  • Een van mijn mooiste reizen was naar Namibië, Afrika. Met ons gezin en het gezin van mijn beste vriendin. The big five, in the pocket!

  • Ik heb een haat/liefde relatie met mijn telefoon, de ene dag kan ik niet zonder en de andere dag laat ik hem links liggen. 

  • Ik vertrouw mijn intuïtie, vaak is mijn eerste gevoel de juiste keuze.

  • Reizen zit in mijn bloed, 26 landen en counting.

Keuken Den Bosch - Lourisa Pels Interior Design - Sanne Pulles - 2.jpg

MIJN EIGEN HUIZENJACHT

Wat is het lastig om een huis te kopen tegenwoordig. Er komt weinig huizen op de markt en als er iets op de markt komt is het met een paar dagen weg. Heel veel mensen zijn op zoek naar een huis, dus als je een huis hebt gekocht GEFELICITEERD! 

 

Het is mij eindelijk gelukt om een huis te bemachtigen. Na ongeveer twee jaar zoeken, woon ik nu in een prachtige benedenwoning in hartje Gorinchem. 

 

Het is zo fijn om mijn eigen huis in te richten naar mijn smaak, maar ik vind het stiekem lastiger voor mezelf dan voor een klant. Ik kan mijn eigen stijl omschrijven als eigentijds met een werelds vleugje.

 

Ben je benieuwd geworden naar mijn woning? Neem een kijkje in mijn huis, door mijn blog hierover te lezen.

JA, JE BENT ER OVER UIT

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen? Laten we kennismaken.