top of page

IK BEN LOURISA PELS

Lourisa-Pels-Interior-Design-8_edited.jpg

Hi ik ben Lourisa, jouw interieurontwerpster. Ik help particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Na mijn opleiding tot interieuradviseur op het HMC in Amsterdam en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle ben ik in 2020 gestart met mijn eigen onderneming. Waarmee ik al fantastische projecten heb mogen realiseren, met de leukste klanten.

INTERIEURONTWERPSTER

FEITJES OVER MIJ

  • Misschien ben ik de enige interieurontwerper zonder favoriete kleur.

  • Direct en eerlijk zijn mijn middle name.

  • Ik heb een koekjes verslaving.

  • Mijn familie is heel belangrijk voor me.

  • Reizen zit in mijn bloed, 28 landen en counting.

Keuken Den Bosch - Lourisa Pels Interior Design - Sanne Pulles - 2.jpg

'JE INTERIEUR IS EEN WEERSPIEGELING VAN JEZELF'

Wat ik het leukste vind aan interieurs ontwerpen is om de achtergrond van mijn klanten te weerspiegelen in hun interieur. Ik ben zelf een beetje Indonesisch en vind het daarom heel gaaf om items in mijn woning te plaatsen die uit Indonesië komen. Zoals mijn schelpen eetkamer lamp en een groot schilderij dat boven mijn bank hangt. 

Aan mij de taak om jou te leren kennen en jouw achtergrond, beste herinneringen en persoonlijkheid te laten shinen.

Om te laten zien wie jij bent door middel van je interieur. 

MIJN EIGEN HUIZENJACHT

Wat is het lastig om een huis te kopen tegenwoordig. Er komt weinig huizen op de markt en als er iets op de markt komt is het met een paar dagen weg. Heel veel mensen zijn op zoek naar een huis, dus als je een huis hebt gekocht GEFELICITEERD! 

 

Het is mij eindelijk gelukt om een huis te bemachtigen. Na ongeveer twee jaar zoeken, woon ik nu in een prachtige woning in hartje Gorinchem. 

 

Het is zo fijn om mijn eigen huis in te richten naar mijn smaak, maar ik vond het stiekem lastiger voor mezelf dan voor een klant. Ik kan mijn eigen stijl omschrijven als eigentijds met een werelds vleugje.

 

Ben je benieuwd geworden naar mijn woning? Neem een kijkje in mijn huis, door mijn blog hierover te lezen.

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Een samenwerking met een interieurontwerper zoals ik kan je helpen een overzicht te brengen in alle idee die je wellicht al voor je ziet. Een geheel van jouw interieur maken, waarbij jij jezelf kan herkennen. Een interieur waar

je herinnerd wordt aan je favoriete momenten in het leven elke keer als je thuis komt. 

Samen maken we een plan voor jouw interieur, wat zo gerealiseerd kan worden en jij trots op kan zijn. Ik ontwerp de beste indeling voor jouw woning, ik laat de beste kleurencombinaties zien en kies je juiste meubels die passen bij jou.

Ik kom graag kennis met je maken om te zien of het klikt. 

bottom of page