top of page

Hier woon ik

Als interieurontwerper zijn mensen altijd benieuwd naar hoe ik woon, wat mijn stijl is en of het er allemaal piekfijn uit ziet. Nou na anderhalve week in isolatie, omdat ik corona had.. Wil ik jullie graag vertellen welke muren mij gek hebben gemaakt. Ik laat je een kijkje nemen in mijn huis en vandaag mag ik er gelukkig weer uit!


Plattegrond studio Gorinchem
Ik woon in een studio van 29m2 in het centrum van Gorinchem.

De locatie is top, maar de woning is wel klein. Ik ben in mn eentje dus het is wel te doen hoor. Plus op tien minuten loop afstand heb ik een prachtig park aan het water, waar ik bijna elke dag even naartoe ga.


Mijn woning is op de begane grond, aan een drukke straat. Er komt veel verkeer en veel voorbijgangers langs wat ik wel gezellig vind, maar ook zorgt voor afleiding. Als je de voordeur binnenloopt kom je in een hal waar je door de eerste deur rechts bij mijn studio komt. Er is nog een deur die leidt naar de trap naar boven, hier woont huisbaas.


DE INDELING

Als je mijn deur opent kom je in mijn woonkamer/eetkamer/werkkamer. Aan het raam heb ik een bar gemaakt, die wordt ondersteund door ladekasten van ikea handig voor extra opbergruimte. Aan de linkerkant is een grotere ladekast met mijn tv erboven, in het midden heb ik twee stoelen waar ik vaak eet en werk en aan de rechterkant is een wat kleiner ladekastje voor alle werkgerelateerde benodigdheden. Aan de andere kant van de kamer staat mijn bank, met een gezellig vloerkleed en daarop twee salontafels. Boven de bank hangt een plank vol met decoratie items die ik door de jaren heb verzameld.


Als je de gang doorloopt kom je rechts bij mijn slaapkamer, wat eigenlijk net iets groter is dan een bedstee. Hier staat een heerlijke boxspring in en wat planken met manden voor opbergruimte. Links van mijn gang in de trapkast, wat dient als mijn kledingkast. Deze heb ik slim ingericht met een op maat gemaakte vakkenkast die precies ondere de trap past en twee rekken waar het meeste van mijn kleding op hangt.


Aan het einde van de gang is links een deur naar de wc, aan de kop van de gang een deur naar de badkamer en rechts de opening naar de keuken. Mijn keuken is een hoekvorm. Net genoeg opbergkasten voor mijn pannen, servies, glazen en etenswaren. Ik heb een tafelmodel koelkast en wasmachine/droger combi onder mijn gasfornuis. Helaas heb ik geen vaatwasser, hier is gewoon geen plek voor. De magnetron hangt in de hoek met een handig ophangsysteem, waar ik super blij mee ben want nu heb ik meer ruimte op het aanrecht.


Interieur studio Gorinchem

Het is klein maar fijn! En ik hoef het met niemand te delen, naja samen met mijn kat Simba dan. Deze schat woonde al 16 jaar bij mijn ouders in Geldermalsen, maar ze vond de verhuizing prima. Ze ligt lekker bij me op de bank en ze slaapt bij mij op bed dit vind ik niet heel fijn door al die haren, maar ik heb geen deur dusja ik laat het maar gaan. Het is toch wel erg lief als ze bij me komt liggen.


WHAT ABOUT YOU?

Zo nu weet je hoe ik woon, maar ik ben wel nieuwsgierig hoe jij woont! Woon je fijn? Of zijn er wat frustraties die je wilt aanpakken? Is het tijd voor een nieuwe keuken of zijn je meubels versleten? Wil jij een huis dat past bij jouw leefstijl, die klopt bij jouw wensen en behoeften? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Dan gaan we samen werken aan de realisatie van jouw droomhuis, zodat jij kunt genieten van je prachtige huis, je mooie gezin en je heerlijke leven.

171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page