top of page

Kun jij raden welk item van Kringloop Gorinchem is?

Ben jij al bij de kringloop in Gorinchem geweest? Een kringloop bezoeken, je houdt ervan of niet. Ik vind het persoonlijk echt geweldig. De hunt voor een uniek item is zo leuk, zeker als je met een goede buit weg gaat.


Hoe fijn is het om iemand blij te maken met iets wat jij niet meer gebruikt en al helemaal als jij degene bent die blij wordt gemaakt met een tweedehands item. Super duurzaam en goedkoper.

Je weet nooit waarmee je thuis komt, dat vind ik het leuke ervan.

Er zijn 4 verschillende kringlopen in Gorinchem, waar ik regelmatig een bezoekje pleeg. Ik vind Het Goed Gorinchem de leukste, misschien omdat deze het grootst is. Hier ga ik vaak met grotere meubels naar huis. Ook vind ik Stichting Kringloopcentrum Gorinchem een toffe kringloop. Hier koop ik vaak leuke interieur styling, het staat gesorteerd op kleur wat ik heel prettig vind. Verder heb je nog Woord en Daad Kringloopwinkel Gorinchem, waar ik wel eens een leuk schilderij op de kop heb getikt. Als laatst is er nog de Geefwinkel, waar je eigen spullen kunt ruilen voor iets wat je daar vindt.


Mijn favoriete items om te scoren bij de kringloop:

  • Plantenpotjes

  • Fotolijstjes

  • Oude boeken

  • Houtsnijwerken

Kringlopen zijn een geweldige manier om mooie en betaalbare items te scoren. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, antiek of decoratieve items, een tweedehands winkel is een goede plek om naar te zoeken.


In veel grote steden zijn er verschillende tweedehands winkels, zo kun je in elke stad een nieuwe schat vinden. Hoe leuk is dat! Toen ik in Tilburg studeerde ging ik daar ook vaak naar de kringloop. Welke kringlopen zijn er bij jou in de buurt?

Kan jij raden welk item van de kringloop is?

Niet alleen kun je in een kringloopwinkels tweedehands items kopen maar ze bieden soms ook een reparatie en restauratiedienst aan, waar je kapotte items kunt laten repareren tegen lage kosten.


Vintage winkels zijn ook een goede optie als je op zoek bent naar antieke items. Veel van deze winkels bieden een grote collectie antieke en vintage items, zoals kleding, meubels en decoratieve items. Hoewel de prijzen van sommige antieke items duur kunnen zijn, kan je vaak een goede deal scoren als je wat tijd besteedt aan het zoeken naar de juiste winkel.


Dus als je op zoek bent naar prachtige items tegen betaalbare prijzen, dan is een kringloop absoluut de moeite waard om eens te bezoeken. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, antiek of decoratieve items, je zult zeker een geweldige deal kunnen vinden. Naar welke kringloop in Gorinchem ga jij als eerst?

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page