top of page

Histor kleurtrend van het jaar: 2022

Bijgewerkt op: 21 apr. 2022

Wat is de kleurtrend van het jaar 2022 volgens Histor? Zij hebben een kleur van het jaar uitgeroepen en daarbij drie verschillende inspiratiepaletten gemaakt. De kleuren sluiten aan bij de huidige tijdsgeest, waar we ons huis weer een gezellig, warme en harmonieuze plek willen maken. Kleur is super persoonlijk, voor de één doet het wat anders als voor de ander. Daarom is het leuk om kleur in huis te gebruiken, maar ook heel lastig om te kiezen. Zo wilt Histor jou een handje helpen.


De kleur van het jaar 2022 is Olive Sprig!


Olive Sprig is een prachtige grijs groene kleur dat staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Ik vind het een warme natuurlijke kleur die de ruimte opfleurt maar ook zorgt voor ontspanning.


Dan nu de drie kleurpaletten die bij de kleur van het jaar Olive Sprig zijn samengesteld.


  1. Introspective


Wil je een rustgevend effect creëren in een ruimte, ga dan voor introspective. Het kleurenpalet is zacht en intiem. In dit palet wordt de kleur Olive Sprig gematcht met zachte pasteltinten en neutrale kleuren. Een accentkleur kan hier een wat fellere tint zijn om rust en optimisme uit te stralen. Deze warme maar toch moderne kleuren worden het best gecombineerd met houten details en ronde vormen. Pasteltinten en aardse kleuren geven een knus en intiem gevoel wat ideaal is voor bijvoorbeeld een slaapkamer.


*Foto van Histor

2. Inspired

Mogen jouw ruimtes vrolijkheid en optimisme uitstralen, dan is het kleurenpalet inspired voor jou. Met deze creatieve combinaties wordt jouw huis ingericht met humor en lef, waar niks moet en alles mag. Door opvallende en gedurfde kleuren te combineren wordt de ruimte speels en kun je creatief aan de slag. Ga aan de slag met felgekleurde stoffen en toffe kunstwerken voor een bijzonder en eigen interieur.


*Foto van Histor

3. Invaluable

Ben jij van plan wat lef uit te stralen, dan is het gedurfde palet Invaluable wat voor jou. Dit palet bestaat uit donkere kleuren en warme aardse tinten. Door deze rijke tinten met elkaar te combineren ontstaat er diepte en warmte in de ruimte. Het palet is geïnspireerd door het verleden en is gecombineerd met dagelijkse invloeden om tot een geheel nieuwe stijl te komen. In dit thema staat upcycle centraal, door vintage meubelen en accessoires te hergebruiken wordt jouw interieur uniek en persoonlijk.


*Foto van Histor


Ga jij aan de slag met de nieuwe kleur van het jaar Olive Sprig van Histor of vind je het nog een uitdaging waar welke kleur het beste uitkomt. Ik wil je graag helpen met een moodboard, een kleurplan en wellicht ook gelijk de indeling van de ruimte. Zodat jij thuis komt in een huis dat perfect bij jou en jouw gezin past. Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page