top of page

PORTFOLIO-SHOWROOM-WAALWIJK

TIME TO SHOW IT

WAT

Shoenen Showroom

WAAR

Voor deze schoenenshowroom in Waalwijk heb ik bijzonder maatwerk mogen verrichten. In dit ontwerp was het nodig om rustige kleuren te gebruiken zodat de schoenen de show kunnen stelen. Er is een metalen stellage, een witte trapeze en een betonnen blok met metalen frame erover ontworpen om de schoenen op de beste manier te kunnen presenteren. Interieur foto's zijn gemaakt door Studio by Eve.

Waalwijk

WANNEER

2018-2019

pro-contact-shoes-b.v..png

Lourisa heeft onze showroom een nieuw leven ingeblazen. Het was hoognodig tijd dat de oude stellingen, waar honderden schoenen worden getoond, vervangen werden. Lourisa heeft hiervoor op maat gemaakte stellingen, unieke trapeze en showcase tafels ontworpen om onze schoenen zo mooi mogelijk te kunnen presenteren aan onze klanten. We hadden deze ontwerpen zelf nooit kunnen bedenken. Lourisa is erg creatief en had veel goede ideeën. Het was een fijne samenwerking en zijn heel blij met het eindresultaat. 

Graag wilde we zelf de realisatie op ons nemen, omdat we veel contacten hebben die ons konden helpen. De realisatie duurde echter veel langer dan wij gepland hadden. Achteraf hadden wij tot graag gewild dat Lourisa de realisatie van de showroom op zich had genomen, zodat wij niet met deze stress zaten en ons konden focussen op ons eigen werk.

TESTIMONIAL

Jac van der Velden

bottom of page