top of page

Help, waar moet ik beginnen?

Je verhuist, je gaat verbouwen of je interieur heeft gewoon een update nodig. Waar moet je dan beginnen? Eerst de kleur op de wanden kiezen? Welke vloer? Oh en de raambekleding? Of toch maar eerst een moodboard maken?


Er zijn zoveel aspecten die bij een nieuw interieur komt kijken, dat het soms lastig is om te beginnen. Want er zijn namelijk zoveel keuzes te maken. Wat is de grootste prioriteit, wat moet er nou echt als eerste gebeuren?


Ik kan je het antwoord geven, want het is eigenlijk best logisch. Of je nou een keuken, een badkamer, een slaapkamer of een woonkamer wilt inrichten, je begint altijd met:


OPRUIMEN!


Is dit niet wat je had verwacht? Helaas, het begin van een nieuw interieur begint echt met het inventariseren wat je allemaal hebt. Wil je deze items in je nieuwe interieur? Passen deze items bij jou? Heeft dit item een bijzondere herinnering of kan het regelrecht de prullenbak in?


Pluis alles uit dat in de ruimte staat die je een make-over wilt geven. Maak vier groepen:

  1. Items die je graag wilt houden. Deze items worden de basis van je nieuwe interieur.

  2. Items die je gaat doneren. Als jij er niet meer blij mee bent, kan een ander daar dolgelukkig mee zijn. Is een item nog mooi, maar ben jij er niet meer happy mee? Doneer het item dan!

  3. Items die je graag wilt houden, maar niet in deze ruimte nodig zijn. Plaats deze waar ze wel thuishoren, in een logische ruimte. Items een plekje geven in je huis waar ze horen, dan vind je ze ook weer makkelijk terug.

  4. Items die je kunt weggooien, als er echt niks meer van te maken valt. Is een item echt stuk en niet meer bruikbaar, gooi het dan weg. Hoe meer items onnodig in je huis staan, hoe onrustiger je bent.Dit is de eerste stap voor een nieuw interieur. Ben je benieuwd wat de volgende stappen zijn? Download dan nu gratis het 10 stappenplan om je ideale interieur te ontwerpen. Klik op HOME om naar de home-pagina te gaan en binnen een paar seconde zal er een pop-up komen om je aan te melden voor het stappenplan.


Vind je het allemaal teveel gedoe? Schakel mij als interieurontwerper in en dan gaan we samen aan de slag. Zo krijg jij de rust en de ideale ruimte die je wilt! Klik hier om een kennismakingsgesprek aan te vragen.32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page