top of page

Hoe begon ik mijn eigen bedrijf?

Met mijn interieur opleiding op zak, stond ik voor een dilemma. Ga ik voor werken of ga ik doorstuderen. Ik heb gekozen om door te studeren, maar nu wil je weten wanneer ik dan wel ben begonnen met mijn eigen bedrijf?Ik neem je mee in mijn verhaal, hiervoor gaan even terug in de tijd. Naar 2018, om precies te zijn. Ik zit in het tweede jaar van mijn hbo Trend Watching & Concept Creation in Lifestyle op Hogeschool Fontys in Tilburg en ik ben opzoek naar een bijbaan. ‘Zal ik bij de Leenbakker of bij de Kwantum gaan werken?’ zei ik tegen mijn huisgenoot/vriendin Saskia.


Zij zei ‘daar word je denk ik echt niet gelukkig, jij bent daar veel te creatief voor. Waarom start je niet je eigen bedrijf?’

Ja.. Waarom niet? Ik had er al wel eens eerder over nagedacht, maar toen was ik nog wel heel jong. Nemen klanten dan wel iets van me aan? Heb ik dan wel genoeg kennis? Deze vragen namen toen de overhand, maar nu ben ik ouder en heb ik meer kennis. Ik voel me er goed over en dacht, nou ik ga het gewoon proberen. Samen met mijn vriendin Ebony maak ik een logo en samen met mijn oom zet ik een website op. (Ondertussen is mijn Logo veranderd, zie links boven)En nu? Hoe kom ik aan klanten?

Mijn ouders willen graag een nieuwe keuken, maar willen ze dat nu wel aanpakken? Ja! Dat wilde ze wel. Ik had al lang een idee in mijn hoofd wat het moest gaan worden. Ik maak een 3D om te laten zien wat ik bedoel en zij vinden het fantastisch. Ze gaan met mijn tekeningen naar de Keuken Kampioen en laten de precies mijn ontworpen keuken opstellen met een paar kleine veranderingen.


Wil je het resultaat zien van de keuken, klik dan hier >>>

Mijn eerste zakelijke klant

Puk, een klasgenoot, was gevraagd voor het interieur van een schoenen showroom in Waalwijk. Ze vraagt aan mij of we dit samen kunnen aanpakken en ik zeg volmondig ja! Mijn eerste zakelijke klant en nog een groot project ook. Alles wat we ontwerpen wordt op maat gemaakt.


Voor het resultaat van de schoenen showroom in Waalwijk, klik hier >>>


Stap voor stap deed ik steeds meer projecten, maar toen ik nog op school zat ging dat altijd voor. Dit liet ik mijn klanten altijd weten en daar hadden zij ook alle begrip voor.


Eenmaal afgestudeerd, wat eind oktober 2020 was, startte ik echt mijn bedrijf door me in te schijven bij de KVK. Lourisa Pels Interior Design is nu realiteit. Ik werk part time aan mijn eigen bedrijf en part time in loondienst. Mijn hoop is om over een paar jaar full time te kunnen werken als interieur ontwerper. Blijf jij mijn progressie volgen?

66 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Ariadne Pels
Ariadne Pels
Jun 24, 2021

Wat een indrukwekkende journey heb je al gemaakt!

Like
Lourisa Pels
Lourisa Pels
Jun 24, 2021
Replying to

Ja he! Het is allemaal al wat, we gaan zeker de goede richting op 🙌🏼 lets gooooo!!!

Like
bottom of page