top of page

INTERIEURADVIES

Een weg naar jouw droom interieur.

Je woont met jouw gezin in een prachtig huis, maar je interieur is nog niet naar wens. Je hebt geen tijd om dit zelf op te pakken want je leven is al zo druk met de kids, werk, familie en vrienden. En als je tijd hebt genomen om over een nieuwe interieur na te denken, weet je niet waar te beginnen. 

Is dit herkenbaar voor je?

Je wilt je thuis voelen in je eigen huis, waar je jezelf kan zijn en je veilig kan voelen.

Je wilt graag een samenhangend geheel, wat rust creëert zodat je kunt opladen voor een nieuwe dag. 

 

Een thuis waar je kan genieten met je gezin en echt bij elkaar kunt zijn.

IMG_9936_edited.jpg
Misschien herken je dit wel..
  • Je hebt al vaker geprobeerd zelf te schuiven met je interieur, maar het lukte alleen niet om de juiste indeling te vinden.

  • Interieur shoppen ging helemaal mis. Je investeerde tijd en geld in nieuwe meubels maar het bleken miskopen te zijn of net niet wat je in gedachte had.

  • Doordat je geen plan hebt opgesteld weet je niet waarmee te beginnen en begin je maar ergens. 

  • Je stelt grote uitgaves uit omdat je niet zeker weet of het bij de rest van je interieur past.

  • Pinterest is je grote vriend, je hebt inspiratie zat.. maar uiteindelijk kiezen welke stijl, kleuren en materialen blijf je lastig vinden.

  • Je irriteert je steeds aan alle troep die rondslingert en je zit gewoon echt niet meer lekker op die oude bank, waardoor je niet kunt uitrusten.

Hoe fijn zou het zijn als jouw interieur precies bij jouw wensen en behoeften past. Je hebt een huis waar je je thuis voelt. Je kan jezelf zijn in je eigen huis en je voelt je veilig. Dat je interieur een geheel vormt en rust uitstraalt, zodat je optimaal kunt genieten van jouw family-time. Dat je niet meer hoeft te schuiven met meubels want de ideale indeling is gevonden. 

Dan is een interieuradvies precies wat je nodig hebt!

Welk pakket past bij jou?

Best of Basic

Voor als je niet uit de juiste indeling voor jouw woning, je niet kunt kiezen welke stijl je wilt en als je het lastig vindt om kleur te gebruiken.

Meet in the Middle

Vind je het ook erg moeilijk om de juiste eenheid te creëren door de juiste meubels, verlichting en materialen te vinden? Dan is dit pakket voor jou.

From A to Z

Dit is een totaal pakket van een moodboard tot aan 3D tekeningen om de realisatie van ruimte het beste te kunnen weergeven. 

*De pakketten gelden voor 1 ruimte. Daarnaast zal er geen BTW gerekend worden omdat Lourisa Pels Interior Design onder de Kleine Ondernemers Regeling valt. Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Gorinchem zijn gratis, daarna wordt er €0,60 per km reistijd vergoeding berekend (dit bevat reiskosten en reistijd). Ook eventuele parkeerkosten zullen in rekening gebracht worden.

WAT HEB JE DAN?

Na het interieuradvies weet je precies wat te kopen, welke materialen te gebruiken en welke indeling het beste werkt voor jou en jouw gezin.

Je hebt een huis dat aansluit aan je wensen en behoeften, er is over het design nagedacht. Alles heeft een duidelijke plek en functie. Wat voor rust zorgt, waardoor je ultiem kan genieten.

Je hoeft alleen akkoord te geven en ik ga voor je aan de slag. Ik weet waar we moeten beginnen en je bent niet overweldigd door de keuzes die moet maken voor je nieuwe interieur.

Kennismaking

De eerste stap is het plannen van een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we al jouw wensen en behoeften. We gaan kijken wat ik voor je kan betekenen.

Design

In de design fase zal ik het ontwerp maken voor jouw woning. De design fase is ook op te delen in stukjes, per pakket is het verschillend. Klik op de pakketten om inzicht te krijgen in de design fase.

Realisatie

Na het interieur advies is het tijd voor de realisatie. Dit kun je zelf uitvoeren of ik kan deze taak op me nemen. Bij het pakket van A tot Z adviseer ik de realisatie uit te laten besteden.

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR

Linda Mous

Lourisa helpt je om verder te denken dan wat je vooraf voor ogen had. Zo krijg je een onverwacht leuk 

eindresultaat waar je zelf mee verder kunt. Ze is betrokken en stelt tussendoor vragen of een bepaald meubelstuk bij je past of komt met leuke tips of een head’s up over een uitverkoop.

Marjon Bergman

Rustig luisterend naar mijn wensen gaat Lourisa aan het werk. Verschillende opties, met bestaande en nieuwe 

elementen voor low budget uitvoering. 

Het was fijn met Lourisa samen te zijn en wensen tot een logisch en mooi 

geheel te laten samenkomen. 

Een fijn interieur advies van een prettige jonge vrouw. Mooi werk!

Esmee & Youri

Toen wij ons nieuwe huis gekocht hadden, schakelde wij Lourisa in. Lourisa is erg enthousiast, heeft interessante ideeën en is erg creatief. Er is een mooi moodboard gemaakt en duidelijke plattegronden. Hier hebben wij echt wat aan gehad en heeft geleid tot een mooi resultaat waarmee wij erg tevreden zijn.

IK ZAL ME NOG EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Lourisa Pels een enthousiaste interieurontwerpster in Gorinchem! Als interieurontwerpster help ik particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Ik heb de diploma's Interieuradviseur en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle op zak. Na het afstuderen startte ik mijn eigen bedrijf, sindsdien mag ik prachtige projecten ontwerpen en realiseren.

Een van mijn beste kenmerken zijn dat ik goud eerlijk ben en heel direct waardoor wij samen tot het beste resultaat komen om jouw droomhuis te verwezenlijken.

43.jpg
bottom of page