top of page

INTERIEURADVIES

Een weg naar jouw droom interieur voor jouw bedrijf.

Jouw bedrijf heeft een bepaalde gedachtegang en uitstraling. Als je dit doorvoert in het interieur zal jouw klant het juiste gevoel krijgen als hij of zij binnenloopt. Zo wordt er een fijne omgeving gecreëert voor 

werknemers en klanten. Een interieur moet niet alleen op een lijn zitten met het identiteit van jouw bedrijf maar ook met de wensen en behoeften van de werknemers en de klanten.

 

Lourisa Pels Interior Design kan je daar goed bij helpen. Ik ga er voor zorgen het interieur van voor tot achter klopt. Heb je een horecagelegenheid, een gezondheidsinstelling of een kantoorpand, samen komen we tot het perfecte design dat helemaal aansluit bij jouw bedrijf.

Lourisa-Pels-Interior-Design-15_edited.jpg
Misschien herken je dit wel..
  • Het interieur is erg oud en zou je graag willen vernieuwen maar, doordat je geen plan hebt opgesteld weet je niet waarmee te beginnen.

  • De indeling van de ruimte is niet ideaal. Je hebt al geprobeerd zelf te schuiven met de meubels, maar het lukt niet om de juiste indeling te vinden.

  • Tijd blijft een probleem. Het is een grote klus en je hebt een bedrijf te runnen, dus het nieuwe interieur blijft op een laag pitje.

Hoe fijn zou het zijn als het interieur precies bij jouw bedrijf past. Het interieur is een geheel en een prachtig visitekaartje voor jouw bedrijf. De werknemers hebben een super fijne werkomgeving en je klanten kijken hun ogen uit. Wil jij samen met mij, Lourisa Pels Interieur Design, een uniek plan maken om het interieur van jouw bedrijf te laten stralen?

Dan is een interieuradvies precies wat je nodig hebt!

Welk pakket kies jij voor jouw bedrijf?

Quick Fix

Kan jouw bedrijf een snelle opknapper gebruiken? Een ander kleur op de muur of andere meubels. Dan is dit pakket voor jou.

Totale make - over

Is jouw bedrijf toe aan een totale make-over? Denk je aan een verbouwing of speciale maatwerk? Dan is dit pakket het beste.

Realisatie

Wil je naast een plan ook hulp met de realisatie van het plan?

Dat kan! Ik kan je helpen met het organiseren van de renovatie.

*De pakketten gelden voor 1 project. Daarnaast zal er geen BTW gerekend worden omdat Lourisa Pels Interior Design onder de Kleine Ondernemers Regeling valt. Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Gorinchem zijn gratis, daarna wordt er €0,60 per km reistijd vergoeding berekend (dit bevat reiskosten en reistijd). Ook eventuele parkeerkosten zullen in rekening gebracht worden.

WAT HEB JE DAN?

Na het interieuradvies weet je precies wat te kopen, welke materialen te gebruiken en welke indeling het beste werkt voor jouw bedrijf.

Je hebt een interieur dat aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf en de wensen en behoeften van jouw werknemers en klanten. Alles heeft een duidelijke plek en functie. Wat voor rust zorgt, waardoor er functioneler gewerkt kan worden.

Je hoeft alleen akkoord te geven en ik ga voor je aan de slag. Ik weet waar we moeten beginnen en je bent niet overweldigd door de keuzes die moet maken voor het nieuwe interieur van je bedrijf.

Kennismaking

De eerste stap is het plannen van een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we alle wensen en behoeften. We gaan kijken wat ik voor je kan betekenen.

Design

In de design fase zal ik het ontwerp maken voor jouw pand. De design fase is ook op te delen in stukjes, per pakket is het verschillend. Klik op de pakketten om inzicht te krijgen in de design fase.

Realisatie

Na het interieur advies is het tijd voor de realisatie. Dit kun je zelf uitvoeren of ik kan deze taak op me nemen. Bij het pakket van A tot Z adviseer ik de realisatie uit te laten besteden.

Lourisa heeft onze showroom een nieuw leven ingeblazen. Het was hoognodig tijd dat de oude stellingen, waar honderden schoenen worden getoond, vervangen werden. Lourisa heeft hiervoor op maat gemaakte stellingen, unieke trapeze en showcase tafels ontworpen om onze schoenen zo mooi mogelijk te kunnen presenteren aan onze klanten. We hadden deze ontwerpen zelf nooit kunnen bedenken. Lourisa is erg creatief en had veel goede ideeën. Het was een fijne samenwerking en zijn heel blij met het eindresultaat. 

Graag wilde we zelf de realisatie op ons nemen, omdat we veel contacten hebben die ons konden helpen. De realisatie duurde echter veel langer dan wij gepland hadden. Achteraf hadden wij tot graag gewild dat Lourisa de realisatie van de showroom op zich had genomen, zodat wij niet met deze stress zaten en ons konden focussen op ons eigen werk.

REFERENTIE

Jac van der Velden

pro-contact-shoes-b.v..png

IK ZAL ME NOG EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Lourisa Pels! Als interieurontwerpster help ik particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Ik heb de diploma's Interieuradviseur en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle op zak. Waarbij ik naast mijn tweede studie mijn eigenbedrijf ben begonnen. Nu werk ik full time voor mezelf en mag ik prachtige projecten ontwerpen en realiseren.

Een van mijn beste kenmerken zijn dat ik goud eerlijk ben en heel direct waardoor wij samen tot het beste resultaat komen om jouw droomhuis te verwezenlijken.

Lourisa-Pels-Interior-Design-2.jpg
bottom of page