top of page

From A to Z

Lukt het jou maar niet om samenhang te creëren in je interieur en kan je hier wel wat extra hulp bij gebruiken? Zoek niet verder, je bent bij Lourisa Pels Interior Design aan het juiste adres. Als interieurontwerper help ik jou graag de juiste sfeer te vinden die helemaal bij jou en je woning past. Voor wanneer je graag van begin tot eind geholpen wilt worden, bied ik het perfecte pakket: From A to Z. Van een goede basisinrichting tot de perfecte afwerking met interieurstyling, ik help jou van A tot Z.

From A to Z

Is jouw interieur toe aan een update? Als interieurontwerper kan ik je daar goed bij helpen. Ik vertel je graag meer over mijn pakket From A to Z:

1. Kennismakingsgesprek

De eerste stap is het kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek kunnen we kijken of er een ‘klik’ tussen ons is, wat je wensen en behoeften zijn en of pakket 3 geschikt voor je is. Het is handig om je een beetje voor te bereiden, door de bouwtekeningen op te zoeken en te weten wat je wilt gaan aanpakken. Ook is het belangrijk om van te voren een budget in je hoofd te hebben, zodat je niet on the spot een getal hoeft te zeggen. Zo weet ik hoe ik te werk kan gaan, kleine aanpassingen om de ruimte idealer te maken of bijvoorbeeld een verbouwing. Na het kennismakingsgesprek zal ik een Programma van Eisen schrijven met alle aandachtspunten, zodat er geen verrassingen komen aan het einde van de rit.

2. Moodboard

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom maak ik gebruik van een moodboard om jouw smaak duidelijk goed te weergeven. Het moodboard helpt ons om de juiste sfeer te creëren. Dit is de basis om verder te gaan met de volgende stappen. Ik zal een moodboard maken op basis van de kennis die ik heb opgedaan tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens de tussentijdse presentatie gaan we het moodboard bespreken.

3. Plattegrond 2D

De 2D plattegrond geeft een goed inzicht voor de indeling van de ruimte. Ik zal de beste plattegrond met je delen tijdens de tussentijdse presentatie. Aanpassingen kunnen naderhand gemaakt worden, dit bespreken we tijdens de tussentijdse presentatie.

4. Kleurplan

Met kleur breng je een interieur past echt tot leven! In het kleurplan is te zien welke kleuren gebruikt zullen worden om wat leven in de brouwerij te brengen. Ik zal de kleuren aanduiden op de plattegrond, zodat het duidelijk is voor de realisatie.

5. Tussentijdse presentatie

Benieuwd naar de vooruitgang? Tijdens de tussentijdse presentatie zullen de bovenstaande punten besproken worden. Dit kan weer bij je thuis, maar het is altijd een optie om de presentatie online te houden. Ik zal het moodboard, de 2D Plattegrond en het kleurplan met je bespreken met ruimte voor aanpassingen. Naderhand zal alle feedback verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand.

6. Verlichtingsplan

Let there be light! Goede verlichting is essentieel om de juiste sfeer te creëren. In het verlichtingsplan is op de plattegrond te zien waar lichtbronnen gewenst zijn. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Ik zal suggesties geven welk soort armaturen bij de lichtbron gekocht kan worden. De informatie van de suggesties zal ik in een duidelijk overzicht verwerken. Je moet het zien als een soort shoppinglist voor al je verlichting.

7. Meubelplan

Een interieur is niet compleet zonder passend meubilair. Het meubelplan is een overzicht van alle meubels die in de ruimte komen, dit kan een mix zijn van bestaande meubels en nieuwe of alleen nieuwe meubels. Alle informatie over de aan te schaffen meubels zal ik in het overzicht verwerken. Het overzicht is handig om in een blik te zien of alle meubels bij elkaar passen. Je moet het zien als een soort shoppinglist voor al je meubels.

8. Materiaalplan

Materiaal speelt een belangrijke rol in elk interieur. Het draait allemaal om de juiste combinatie van texturen om de sfeer te creëren die perfect bij jou past. Alle materialen die gebruikt worden in de ruimte zullen in het materiaalplan staan met de benodigde informatie. Ook zal ik de stalen van elk materiaal meenemen tijdens de eindpresentatie. Het is belangrijk de stalen in het echt te zien en te voelen, zo is het goed te zien of alle materialen bij elkaar passen en of ze samen de juiste sfeer creëren.

9. Tweede tussentijdse presentatie

Ik zal je niet lang laten wachten: in een tweede tussentijdse presentatie zal ik alle bovenstaande punten met je bespreken, zodat jij op de hoogte bent van de vooruitgang. Het is belangrijk om de eindpresentatie bij je thuis te houden, zodat je de materiaal stalen in het echt kunt zien. Ik zal het moodboard, de 2D Plattegrond en het kleurplan opnieuw met je bespreken zodat de mogelijke aanpassingen duidelijk zijn. Verder gaan we het verlichtingsplan, het meubelplan en de materialen bespreken. Natuurlijk is ook weer ruimte voor aanpassingen, naderhand zal alle feedback verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand.

10. Accessoires plan

It's all in the details. In het accessoires plan zijn alle kleine items die de ruimte gaan afstijlen in een shoppinglist samen. Alle info die nodig is zal hierbij aanwezig zijn. 

11. 3D interieur ontwerp

In de 3D tekeningen zie je hoe alle plannen eruit komen te zien. Alles komt hierbij samen, de indeling, de kleuren, de materialen, de verlichting, de meubels en de accessoires. Als je het lastig vindt om alle keuzes voor je te zien, is het super handig om 3D tekeningen te hebben. Zo krijg je echt een goed beeld van je toekomstige ruimte.

12. Eindpresentatie

Het is dan eindelijk zover: het resultaat! Tijdens de presentatie zal je het resultaat zien van de bovenstaande punten. Ik zal het moodboard, de 2D Plattegrond, het kleurplan, het verlichtingsplan, het meubelplan en de materialen opnieuw met je bespreken zodat de mogelijke aanpassingen duidelijk zijn. Verder gaan we het accessoires plan en de 3D tekeningen bespreken. Natuurlijk is ook hier weer ruimte voor aanpassingen, naderhand zal ik alle feedback eenmalig verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand. Binnenkort heb jij je persoonlijke en uniek interieurontwerp in de mail. Hoe leuk is dat?

Vanaf
€1000,-

From A to Z

*De pakketten gelden voor 1 ruimte. Daarnaast zal er geen BTW gerekend worden omdat Lourisa Pels Interior Design onder de Kleine Ondernemers Regeling valt. Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Gorinchem zijn gratis, daarna wordt er €0,60 per km reistijd vergoeding berekend (dit bevat reiskosten en reistijd). Ook eventuele parkeerkosten zullen in rekening gebracht worden.

Ja, je bent er over uit!

Jij staat te popelen om je interieur een make-over te geven. Je wilt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen. Zodat wij samen  om de tafel kunnen om jouw wensen en behoeftes in kaart te brengen. 

WAT HEB JE DAN?

Na het interieuradvies weet je precies wat te kopen, welke materialen te gebruiken en welke indeling het beste werkt voor jou en jouw gezin.

Je hebt een huis dat aansluit aan je wensen en behoeften, er is over het design nagedacht. Alles heeft een duidelijke plek en functie. Wat voor rust zorgt, waardoor je ultiem kan genieten.

Je hoeft alleen akkoord te geven en ik ga voor je aan de slag. Ik weet waar we moeten beginnen en je bent niet overweldigd door de keuzes die moet maken voor je nieuwe interieur.

Kennismaking

De eerste stap is het plannen van een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we al jouw wensen en behoeften. We gaan kijken wat ik voor je kan betekenen.

Design

In de design fase zal ik het ontwerp maken voor jouw woning. De design fase is ook op te delen in stukjes, per pakket is het verschillend. Klik op de pakketten om inzicht te krijgen in de design fase.

Realisatie

Na het interieur advies is het tijd voor de realisatie. Dit kun je zelf uitvoeren of ik kan deze taak op me nemen. Bij het pakket van A tot Z adviseer ik de realisatie uit te laten besteden.

IK ZAL ME NOG EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Lourisa Pels! Als interieurontwerpster help ik particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Ik heb de diploma's Interieuradviseur en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle op zak. Waarbij ik naast mijn tweede studie mijn eigenbedrijf ben begonnen. Nu werk ik full time voor mezelf en mag ik prachtige projecten ontwerpen en realiseren.

Een van mijn beste kenmerken zijn dat ik goud eerlijk ben en heel direct waardoor wij samen tot het beste resultaat komen om jouw droomhuis te verwezenlijken.

43.jpg
Best of Basic

Voor als je een klein beetje hulp wilt om de perfecte sfeer te creëren, goede indeling van de ruimte en juiste kleuren toe te passen.

Meet in the Middle

Vind je het moeilijk om de juiste eenheid te creëren door de juiste materialen, meubels en verlichting te vinden? Dan is dit pakket voor jou.

From A to Z

Dit is een totaal pakket van een moodboard tot aan 3D tekeningen om de realisatie van ruimte het beste te kunnen weergeven. 

bottom of page