top of page

Best of Basic

Wil je een nieuw interieur, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Dan zit je bij Lourisa Pels Interior Design helemaal goed! Als interieurontwerper vertaal ik jouw wensen in een interieurontwerp op maat. Wanneer je mij inschakelt kan je verwachten dat ik al mijn energie in het ontwerp- en stylingproces steek om zo het beste resultaat te bereiken. Met mijn verrassende oplossingen en creatieve ideeën ben je verzekerd van een eindresultaat die van jouw huis echt een thuis maakt.

Best of Basic

Is jouw interieur toe aan een update? Als interieurontwerper kan ik je daar goed bij helpen. Ik vertel je graag meer over mijn pakket Best of Basic:

1. Kennismakingsgesprek

De eerste stap is het kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek kunnen we kijken of er een ‘klik’ tussen ons is, wat je wensen en behoeften zijn en of pakket 1 geschikt voor je is. Het is handig om je een beetje voor te bereiden, door de bouwtekeningen op te zoeken en te weten wat je wilt gaan aanpakken. Ook is het belangrijk om van te voren een budget in je hoofd te hebben, zodat je niet on the spot een getal hoeft te zeggen. Zo weet ik hoe ik te werk kan gaan, kleine aanpassingen om de ruimte idealer te maken of bijvoorbeeld een verbouwing. Na het kennismakingsgesprek zal ik een Programma van Eisen schrijven met alle aandachtspunten, zodat er geen verrassingen komen aan het einde van de rit.

2. Moodboard

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom maak ik gebruik van een moodboard om jouw smaak duidelijk goed te weergeven. Het moodboard helpt ons om de juiste sfeer te creëren. Dit is de basis om verder te gaan met de volgende stappen. Ik zal een moodboard maken op basis van de kennis die ik heb opgedaan tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens de presentatie gaan we het moodboard bespreken.

3. Plattegrond 2D

De 2D plattegrond geeft een goed inzicht voor de indeling van de ruimte. Ik zal de beste plattegrond met je delen tijdens de presentatie. Aanpassingen kunnen altijd later nog gemaakt worden, dit bespreken we tijdens de presentatie.

4. Kleurplan

Met kleur breng je een interieur past echt tot leven! In het kleurplan is te zien welke kleuren gebruikt zullen worden om wat leven in de brouwerij te brengen. Ik zal de kleuren aangeven op de plattegrond, zodat het duidelijk is voor de realisatie.

5. Presentatie

Het is dan eindelijk zover: het resultaat! Tijdens de presentatie zal je het resultaat zien van de bovenstaande punten. Dit kan weer bij je thuis, maar het is altijd een optie om de presentatie online te houden. Ik zal het moodboard, de 2D Plattegrond en het kleurplan met je bespreken met ruimte voor aanpassingen. Naderhand zal ik alle feedback verwerken en weer doorsturen in een PDF bestand. Binnenkort heb jij je persoonlijke en uniek interieurontwerp in de mail. Hoe leuk is dat?

Best of Basic

Vanaf
€350,-

*De pakketten gelden voor 1 ruimte. Daarnaast zal er geen BTW gerekend worden omdat Lourisa Pels Interior Design onder de Kleine Ondernemers Regeling valt. Reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Gorinchem zijn gratis, daarna wordt er €0,60 per km reistijd vergoeding berekend (dit bevat reiskosten en reistijd). Ook eventuele parkeerkosten zullen in rekening gebracht worden.

Ja, je bent er over uit!

Jij staat te popelen om je interieur een make-over te geven. Je wilt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen. Zodat wij samen  om de tafel kunnen om jouw wensen en behoeftes in kaart te brengen. 

WAT HEB JE DAN?

Na het interieuradvies weet je precies wat te kopen, welke materialen te gebruiken en welke indeling het beste werkt voor jou en jouw gezin.

Je hebt een huis dat aansluit aan je wensen en behoeften, er is over het design nagedacht. Alles heeft een duidelijke plek en functie. Wat voor rust zorgt, waardoor je ultiem kan genieten.

Je hoeft alleen akkoord te geven en ik ga voor je aan de slag. Ik weet waar we moeten beginnen en je bent niet overweldigd door de keuzes die moet maken voor je nieuwe interieur.

Kennismaking

De eerste stap is het plannen van een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we al jouw wensen en behoeften. We gaan kijken wat ik voor je kan betekenen.

Design

In de design fase zal ik het ontwerp maken voor jouw woning. De design fase is ook op te delen in stukjes, per pakket is het verschillend. Klik op de pakketten om inzicht te krijgen in de design fase.

Realisatie

Na het interieur advies is het tijd voor de realisatie. Dit kun je zelf uitvoeren of ik kan deze taak op me nemen. Bij het pakket van A tot Z adviseer ik de realisatie uit te laten besteden.

IK ZAL ME NOG EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Lourisa Pels! Als interieurontwerpster help ik particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Ik heb de diploma's Interieuradviseur en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle op zak. Waarbij ik naast mijn tweede studie mijn eigenbedrijf ben begonnen. Nu werk ik full time voor mezelf en mag ik prachtige projecten ontwerpen en realiseren.

Een van mijn beste kenmerken zijn dat ik goud eerlijk ben en heel direct waardoor wij samen tot het beste resultaat komen om jouw droomhuis te verwezenlijken.

43.jpg
Best of Basic

Voor als je een klein beetje hulp wilt om de perfecte sfeer te creëren, goede indeling van de ruimte en juiste kleuren toe te passen.

Meet in the Middle

Vind je het moeilijk om de juiste eenheid te creëren door de juiste materialen, meubels en verlichting te vinden? Dan is dit pakket voor jou.

From A to Z

Dit is een totaal pakket van een moodboard tot aan 3D tekeningen om de realisatie van ruimte het beste te kunnen weergeven. 

bottom of page