top of page

PORTFOLIO-WOONHUIS-TILBURG

EEN GOUDEN RANDJE

Graag deel ik dit mooie project in Tilburg met je. Voor deze unieke drive-inwoning heb ik een totaalontwerp gemaakt voor de eerste verdieping, deze gehele verdieping dienst als woonkamer.

De klant had de voorkeur voor de stijlen retro en industrieel. De taak voor mij was om deze stijlen zo god mogelijk te combineren. Deze combinatie zorgt voor een dynamische en verrassende sfeer in de ruimte. Er zijn twee verschillende zithoeken gecreëerd, een kleine zithoek voor de tv en een grote zithoek voor als er bezoek is.

 

De kleuren die centraal staan zijn blauw en roze, met een vleugje goud om het geheel een luxueus tintje te geven. Het resultaat is een prachtige mix van kleuren en stijlen die elkaar perfect aanvullen.

WAT

Woonkamer(s)

WAAR

Tilburg

WANNEER

2020

Foto's gemaakt door Studio by Eve.

39506924_10157046678483676_3171825836198

‘Lourisa helpt je om verder te denken dan wat je vooraf voor ogen had. Zo krijg je een onverwacht leuk eindresultaat waar je zelf mee verder kunt. Ze is betrokken en stelt tussendoor vragen of een bepaald meubelstuk bij je past of komt met leuke tips of een head’s up over een uitverkoop.’

TESTIMONIAL

Linda Mous

bottom of page