top of page

PORTFOLIO-WOONHUIS-DEVENTER

KLAAR VOOR VERANDERING

WAT

Woonhuis

WAAR

Het was het plan om kleine aanpassingen te maken aan de huidige plattegrond, maar bij nader inzien is er toch gekozen voor een totaalontwerp met drastische verbouwing. De keuken en de woonkamer worden omgedraaid en de verbouwing is in volle gang. Foto's zijn gemaakt door Sanne Pulles.

Deventer

WANNEER

2018-2020

IMG_3415_edited.png

Lourisa heeft ons enorm geholpen om eenheid te creëren in ons huis. Ze komt met goede ideeën, legt ook uit waarom dit verstandig is om te doen, is niet bang op tegen onze ideeën in te gaan en doet dit op een hele professionele manier.

 

Het is een feestje om met haar te werken, ze is positief, enorm vriendelijk en altijd bereid om mee te denken tijdens het proces. Of het nu over de vloer, een kast, kleur van de keuken, het maakt niet uit, zij luistert naar je wensen en houdtdeze intact. Ze past haar advies hier op aan.

 

Het was bij ons een hele klus, wilde we eerst alleen de kamer opnieuw indelen. Toen kwam de verbouwing van de keuken erbij en hebben we de keuken en zitgedeelte omgedraaid. Wat ook het advies van Lourisa was en het resultaat mag er zijn.

 

Lieve Lourisa, bedankt voor je advies, je steun, je optimisme en het vertrouwen in ons.

TESTIMONIAL

Wieke & Mark Pulles

bottom of page