top of page

PORTFOLIO-WOONHUIS-DEVENTER

KLAAR VOOR VERANDERING

Voor dit bijzondere project heb ik een totaal interieuradvies gemaakt voor de gehele begane grond, waarbij de woonkamer en keuken compleet getransformeerd is.

Wat begon als een kleine aanpassing in meubels en kleuren, groeide uit tot een rigoureuze verbouwing waarbij de keuken en woonkamer werden omgedraaid om zo de droomkeuken van mijn klanten te realiseren.

 

Het resultaat is een toffe woonkeuken waarin gezelligheid en functionaliteit samenkomen. De ruime opstelling biedt voldoende plaats om samen te koken, te eten en te ontspannen, terwijl het grote keukeneiland de eyecatcher is.

WAT

Woonhuis

WAAR

Deventer

WANNEER

2018-2020

Foto's gemaakt door Sanne Pulles

IMG_3415_edited.png

Lourisa heeft ons enorm geholpen om eenheid te creëren in ons huis. Ze komt met goede ideeën, legt ook uit waarom dit verstandig is om te doen, is niet bang op tegen onze ideeën in te gaan en doet dit op een hele professionele manier.

 

Het is een feestje om met haar te werken, ze is positief, enorm vriendelijk en altijd bereid om mee te denken tijdens het proces. Of het nu over de vloer, een kast, kleur van de keuken, het maakt niet uit, zij luistert naar je wensen en houdtdeze intact. Ze past haar advies hier op aan.

 

Het was bij ons een hele klus, wilde we eerst alleen de kamer opnieuw indelen. Toen kwam de verbouwing van de keuken erbij en hebben we de keuken en zitgedeelte omgedraaid. Wat ook het advies van Lourisa was en het resultaat mag er zijn.

 

Lieve Lourisa, bedankt voor je advies, je steun, je optimisme en het vertrouwen in ons.

TESTIMONIAL

Wieke & Mark Pulles

bottom of page