top of page

PORTFOLIO-WOONHUIS-GELDERMALSEN

BLACK IS BACK

Graag deel ik dit project in Geldermalsen met je. Voor dit leuke project heb ik een totaal interieuradvies gemaakt voor de gehele begane grond, met speciale aandacht de nieuwe keuken.

Mijn klanten hebben hulp gehad met de indeling, de keuze van kleuren, verlichting, meubels en materialen, elk element is zorgvuldig geselecteerd om een harmonieuze en stijlvolle ruimte te creëren die perfect past bij de wensen van mijn klanten.

Een van de kenmerken van dit project is de prachtige mix van natuurlijke materialen, waar warm eikenhout en stoer zwart samenkomen. Hierdoor ontstaat er een moderne en toch tijdloze sfeer.

WAT

Begane grond

WAAR

Geldermalsen

WANNEER

2018-2019

Schermafbeelding 2021-01-25 om 11.07.24

Na een jaar getwijfel over 3 verschillende keuken opstellingen en oneindige discussies over stijl, kleur en materiaalkeuzes hebben we besloten professioneel advies bij jou in te winnen. Binnen 2 weken kwam je met duidelijke tekeningen en verrassende oplossingen van een keukenopstelling, waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. De opstelling van de keuken was praktisch en in balans. Onze droom ooit een zwarte keuken te kopen werd werkelijkheid. Het was best eng, maar jij ons liet inzien dat de gekozen kleurencombinatie elkaar versterkt en een warme uitstaling geeft. De keuken is inmiddels al een jaar geleden geleverd en er is niets wat wij anders zouden bestellen als we het morgen opnieuw mochten doen. 

TESTIMONIAL

Ariadne & Heiko Pels

bottom of page