top of page

PORTFOLIO-WOONHUIS-GELDERMALSEN

BOHEMIAN CHIQUE

Graag deel ik een recent project met je waar ik met trots aan heb gewerkt. Gelegen in het prachtige Gorinchem, heb ik de begane grond van een woning getransformeerd met mijn interieuradvies.

De woonkamer en keuken staan centraal in dit project. De vraag was om een ruimte te creëeren die zowel esthetisch als functioneel is. Door gebruik te maken van een warme terra rood kleur in combinatie met bijpassende neutrale tinten, is er een harmonieus geheel ontstaan.

Voor de keuken is er gekozen voor een gedurfde en eigentijdse twist door het toepassen van een grijs-groene verf en stoere zwarte handgrepen. Dit geeft de landelijke keuken een frisse en moderne uitstraling.

WAT

Begane grond

WAAR

Gorinchem

WANNEER

2022-2023

Foto's gemaakt door Shoots by Rebecca

Voor onze nieuwe woning in Gorinchem waren wij opzoek naar een lokale interieur designer die ons kon helpen met het inrichten van onze gehele beneden verdieping. Via een korte zoektocht op internet kwamen we uit bij Lourisa.

Wanneer je een nieuwe woning zelf gaat inrichten val je al snel terug op je bestaande inrichting maar we wilden wat anders. Lourisa heeft ons enorm geholpen met de indeling, kleuren, meubelkeuzes, verlichting en accessoires keuzes.

Ze heeft ons totaal ontzorgt in een voor ons drukke periode dankzij de fijne samenwerking. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en we kunnen iedereen haar aanbevelen.

TESTIMONIAL

Rosanna & Tristan

WhatsApp Image 2023-05-30 at 14.13_edited.jpg
bottom of page