top of page
LourisaPels.jpg
Wil jij kunnen genieten van je huis?

WELKOM

Bij Lourisa Pels Interior Design

Interieurontwerp, advies en styling.

Hi, ik ben Lourisa Pels een enthousiaste interieur ontwerper in Gorinchem! Als interieurontwerpster help ik particuliere en zakelijke klanten met het ontwerpen van het interieur wat bij hen of hun bedrijf past. Dit kan van een plattegrondtekening tot een totaal ontwerp met 3D tekeningen zijn. 

Ik heb de diploma's Interieuradviseur en Trend Watching & Concept Development in Lifestyle op zak. Na het afstuderen startte ik mijn eigen bedrijf, sindsdien mag ik prachtige projecten ontwerpen en realiseren.

Een van mijn beste kenmerken zijn dat ik goud eerlijk ben en heel direct waardoor wij samen tot het beste resultaat komen om jouw droomhuis te verwezenlijken.

Mijn werk

Wat anderen over mij zeggen

Wieke & Mark Pulles
IMG_3415_edited.png

Lourisa heeft ons enorm geholpen om eenheid te creëren in ons huis. Ze komt met goede ideeën, legt ook uit waarom dit verstandig is om te doen, is niet bang op tegen onze ideeën in te gaan en doet dit op een hele professionele manier. Het is een feestje om met haar te werken, ze is positief, enorm vriendelijk en altijd bereid om mee te denken tijdens het proces. Of het nu over de vloer, een kast, kleur van de keuken, het maakt niet uit, zij luistert naar je wensen en houdt deze intact. Ze past haar advies hier op aan. Het was bij ons een hele klus, wilde we eerst alleen de kamer opnieuw indelen. Toen kwam de verbouwing van de keuken erbij en hebben we de keuken en zitgedeelte omgedraaid. Wat ook het advies van Lourisa was en het resultaat mag er zijn.

 

Lieve Lourisa, bedankt voor je advies, je steun, je optimisme en het vertrouwen in ons.

Bekijk meer op mijn Instagram

bottom of page