top of page
LourisaPels.jpg

Op het gebied van interieur is er veel mogelijk. Leuk behang, stoer meubilair of kleurrijke accessoires. Maar het allemaal met elkaar combineren, dat is lastig. Ga jij verhuizen, verbouwen of wil je een make-over van je huidige interieur?

 

Ik, Lourisa Pels, help jou graag om jouw woning om te toveren in een leefomgeving die perfect bij jouw persoonlijkheid aansluit.

 

Als interieurontwerper kijk ik hoe ik jouw persoonlijkheid kan laten terugkomen in jouw huis. Je huis is een belangrijke plek waar je je echt thuis moet voelen. Met een interieurontwerp op maat maak ik van jouw huis een thuis. Met een blik op de huidige interieurtrends en jouw wensen als leidraad zorg ik voor een verfrissende, nieuwe look.

Wil jij kunnen genieten van je huis?

WELKOM

Een interieur advies kan voor veel verschillende ruimtes. De ene keer gaat het om het herindelen van je keuken, omdat er iets niet ‘klikt’ in de huidige lay-out, maar je kunt er ook voor gaan om de gehele benedenverdieping te verbouwen. Of het nu gaat om een kleine verandering of een totale make-over, ik help je graag op weg. Ik voorzie je van een creatief en persoonlijk interieurontwerp inclusief styling die jouw woning verandert in een omgeving die perfect bij jouw levensstijl past.

INTERIEUR ADVIES

Waarom Lourisa Pels Interieur Design?

IMG_9932.jpg
  • Ik ben een enthousiaste interieurontwerper die altijd meedenkt

  • Up to date met de nieuwste interieurtrends

  • Mbo studie Interieuradviseur 

  • Hbo studie Trend Watching en Concept Development in Lifestyle

  • Bij mij staat communicatie op één

  • Je kunt creatieve en verrassende ideeën verwachten waar je zelf niet op gekomen was

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR

Wieke & Mark Pulles
IMG_3415_edited.png

Lourisa heeft ons enorm geholpen om eenheid te creëren in ons huis. Ze komt met goede ideeën, legt ook uit waarom dit verstandig is om te doen, is niet bang op tegen onze ideeën in te gaan en doet dit op een hele professionele manier. Het is een feestje om met haar te werken, ze is positief, enorm vriendelijk en altijd bereid om mee te denken tijdens het proces. Of het nu over de vloer, een kast, kleur van de keuken, het maakt niet uit, zij luistert naar je wensen en houdt deze intact. Ze past haar advies hier op aan. Het was bij ons een hele klus, wilde we eerst alleen de kamer opnieuw indelen. Toen kwam de verbouwing van de keuken erbij en hebben we de keuken en zitgedeelte omgedraaid. Wat ook het advies van Lourisa was en het resultaat mag er zijn.

 

Lieve Lourisa, bedankt voor je advies, je steun, je optimisme en het vertrouwen in ons.

Welke past bij jou?

Best of Basic

Voor als je een klein beetje hulp wilt om de perfecte sfeer te creëren, goede indeling van de ruimte en juiste kleuren toe te passen.

Meet in the Middle

Vind je het moeilijk om de juiste eenheid te creëren door de juiste materialen, meubels en verlichting te vinden? Dan is dit pakket voor jou.

From A to Z

Dit is een totaal pakket van een moodboard tot aan 3D tekeningen om de realisatie van ruimte het beste te kunnen weergeven. 

PORTFOLIO

JA, JE BENT ER OVER UIT

Je wilt graag hulp van mij als interieurontwerper om jouw woning om te toveren in een leefomgeving die perfect bij jouw persoonlijkheid aansluit. We gaan kennis met elkaar maken én de desbetreffende ruimte om zo tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen.

bottom of page