top of page

REFERENTIES

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ

"LOURISA HEEFT ONS ENORM GEHOLPEN OM EENHEID TE CREËREN IN ONS HUIS."

"Ze komt met goede ideeën, legt ook uit waarom dit verstandig is om te doen, is niet bang op tegen onze ideeën in te gaan en doet dit op een hele professionele manier.

 

Het is een feestje om met haar te werken, ze is positief, enorm vriendelijk en altijd bereid om mee te denken tijdens het proces. Of het nu over de vloer, een kast, kleur van de keuken, het maakt niet uit, zij luistert naar je wensen en houdt deze intact. Ze past haar advies hier op aan.

 

Het was bij ons een hele klus, wilde we eerst alleen de kamer opnieuw indelen. Toen kwam de verbouwing van de keuken erbij en hebben we de keuken en zitgedeelte omgedraaid. Wat ook het advies van Lourisa was en het resultaat mag er zijn.

 

Lieve Lourisa, bedankt voor je advies, je steun, je optimisme en het vertrouwen in ons."

IMG_3415_edited.png
- Wieke en Mark

"HET WAS BEST ENG, MAAR LOURISA LIET ONS INZIEN DAT DE GEKOZEN KLEURENCOMBINATIE ELKAAR VERSTERKT EN EEN WARME UITSTRALING GEEFT."

Schermafbeelding 2021-01-25 om 11.07.24

"Na een jaar getwijfel over 3 verschillende keuken opstellingen en oneindige discussies over stijl, kleur en materiaalkeuzes hebben we besloten professioneel advies bij Lourisa in te winnen.

 

Binnen 2 weken kwam Lourisa met duidelijke tekeningen en verrassende oplossingen van een keukenopstelling, waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. De opstelling van de keuken was praktisch en in balans.

 

Onze droom ooit een zwarte keuken te kopen werd werkelijkheid. De keuken is inmiddels al een jaar geleden geleverd en er is niets wat wij anders zouden bestellen als we het morgen opnieuw mochten doen."

 - Ariadne en Heiko

"LOURISA HEEFT ONZE SHOWROOM EEN NIEUW LEVEN INGEBLAZEN."

"Het was hoognodig tijd dat de oude stellingen, waar honderden schoenen worden getoond, vervangen werden. Lourisa heeft hiervoor op maat gemaakte stellingen, unieke trapeze en showcase tafels ontworpen om onze schoenen zo mooi mogelijk te kunnen presenteren aan onze klanten.

 

We hadden deze ontwerpen zelf nooit kunnen bedenken. Lourisa is erg creatief en had veel goede ideeën. Het was een fijne samenwerking en zijn heel blij met het eindresultaat. 

Graag wilde we zelf de realisatie op ons nemen, omdat we veel contacten hebben die ons konden helpen. De realisatie duurde echter veel langer dan wij gepland hadden. Achteraf hadden wij toch graag gewild dat Lourisa de realisatie van de showroom op zich had genomen, zodat wij niet met deze stress zaten en ons konden focussen op ons eigen werk."

pro-contact-shoes-b.v..png

- Jac van der Velden

Linda Mous

"Lourisa helpt je om verder te denken dan wat je vooraf voor ogen had. Zo krijg je een onverwacht leuk 

eindresultaat waar je zelf mee verder kunt. Ze is betrokken en stelt tussendoor vragen of een bepaald meubelstuk bij je past of komt met leuke tips of een head’s up over een uitverkoop."

Marjon Bergman

"Rustig luisterend naar mijn wensen gaat Lourisa aan het werk. Verschillende opties, met bestaande en nieuwe 

elementen voor low budget uitvoering. 

Het was fijn met Lourisa samen te zijn en wensen tot een logisch en mooi 

geheel te laten samenkomen. 

Een fijn interieur advies van een prettige jonge vrouw. Mooi werk!"

Esmee en Youri

"Toen wij ons nieuwe huis gekocht hadden, schakelde wij Lourisa in. Lourisa is erg enthousiast, heeft interessante ideeën en is erg creatief. Er is een mooi moodboard gemaakt en duidelijke plattegronden. Hier hebben wij echt wat aan gehad en heeft geleid tot een mooi resultaat waarmee wij erg tevreden zijn."

I needed a woman’s touch to make my offices more welcoming and less medical. Lourisa has done such a great job making the office warme and gezellig!

Of course she was young and fresh out of school. She was very prepared and had many design options to choose. My fears were quickly resolved.

Now I have 2 beautiful offices that patients constantly compliment. Great work. Highly recommended!

efc91894-52a7-4e48-96ce-d4676b396d9b_edited.jpg

REFERENTIE

Dr. Steven Kloster

WhatsApp Image 2022-02-07 at 17.39.33.jpeg

Ik had een keuken waar ik echt niet blij mee was, hij was oud, verouderd en donker. De keuken was het lelijkste deel van mijn huis. Dus besloot ik Lourisa Pels Interior Design om hulp te vragen. Lourisa gaf me ideeën, bedacht een plan en maakte een 3D-model. Ik dacht dat het plan de spijker op de kop sloeg van wat ik wilde. Ik was onder de indruk hoe Lourisa het idee dat ik in mijn hoofd had tot een plan maakte.

 

Tijdens het interieurontwerp waren er geen twijfels, ik had alleen wat twijfels over de uitvoering omdat ik nog nooit zo'n verbouwing had gedaan. Maar Lourisa ging met mij naar de afspraak met de keukenleverancier en zorgde ervoor dat alles was zoals ik het wilde. Zelfs na de installatie waren er enkele problemen, ze belde hen op en zorgde ervoor dat ze zouden doen wat ze moesten doen.

 

Het resultaat is dat ik heel blij ben met mijn keuken. Mijn keuken is nu het beste deel van mijn huis. Het is lichter en zo warm. Pas bij de installatie van de keuken kon ik me voorstellen dat mijn keuken er zo goed uit zou kunnen zien. Het verbindt alles met elkaar. De kleur van de tegels komt overeen met de kleur van mijn bank en ik heb nu zelfs een ontbijtbar.

'Mijn keuken ging van het lelijkste deel van mijn huis naar het beste deel van mijn huis'.

 

Nadat Lourisa kwam en de styling voor de foto's deed, werd het nog beter. Lourisa haalde veel rommel weg en daarvan heb ik 75% weggegooid, omdat ik besefte dat ik dat niet nodig had. Mijn grootste zorg was dat ik niet genoeg ruimte zou hebben, maar nu is de rommel weg en is er zoveel ruimte.

 

Ik zou Lourisa zeker aanraden aan anderen. In mijn persoonlijke ervaring heeft ze geweldig werk geleverd. Het 3D-model gaf me zoveel duidelijkheid over de lay-out en hoe het er in het algemeen uit zou zien. Ik zou Lourisa Pels Interior Design zeker weer inhuren voor mijn volgende project boven en zelfs als ik in de toekomst een nieuw huis koop.

TESTIMONIAL

Matthew Barney

JA, JE BENT ER OVER UIT

Je wilt graag met me samenwerken! Klik dan op de knop hieronder om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

bottom of page